Preturi plasa sudata 100x100

Pret plasa sudata 100x100 Ø6

Pret-fier.ro comercializeaza din stoc plase sudate la cele mai bune preturi cu diametrul de 6mm.

Dimensiuni si preturi pentru plase sudate cu diametrul de 6mm:

  • plasa sudata 5x2m, cu dimensiunea ochiurilor de 10 cm, avand o greutate specifica de 44,4 Kg;
  • plasa sudata 5x2,15m, cu dimensiunea ochiurilor de 10 cm, avand o greutate specifica de 48,3 Kg - momentan lipsa stoc
  • plasa sudata 6x2m, cu dimensiunea ochiurilor de 10 cm, avand o greutate specifica de 52,4 Kg - momentan lipsa stoc
  • plasa sudata 6x2,15m, cu dimensiunea ochiurilor de 10 cm, avand o greutate specifica de 58 Kg - momentan lipsa stoc
  • plasa sudata 6x2,45m, cu dimensiunea ochiurilor de 10 cm, avand o greutate specifica de 65,9 Kg - momentan lipsa stoc

Preturi pentru plase sudate obtineti facand produsul intre valoarea pe kilogram afisata in imagine si greutatea unei plase sudate.

Plasele sudate vin in ajutorul constructorilor dar si al amatorilor de proiecte DIY. Rolul lor in constructii este apreciat datorita vitezei de punere in practica, usurintei de folosire si nu in ultimul rand datorita faptului ca sunt executate cu precizie, respectiv daca se cer prin proiectul tehnic plase de 4 cu bare la 10 cm, despre aceasta solutie de armare puteti fi sigur ca e conform proiectului. Evident, plasele sudate isi gasesc aplicabilitate in multe domenii dar nu pot inlocui total fierul beton fasonat atunci cand vine vorba de constructii. Plasa sudata poate fi folosita si pentru tarcuri de animale sau imprejmuiri diverse. Plasele sudate se prezinta intr-o gama variata de dimensiuni, cea mai uzuala fiind cea de 2x5m, dar ocazional se mai poate gasi si sub forma de plase de 2x6m, 2,15x5m, 2,15x6m sau 2,45x6m. Deci daca doriti sa va imprejmuiti o parcela de teren sau sa faceti un tarc pentru animale puteti aproxima interaxul stalpilor in functie de dimensiunile plaselor ce urmeaza sa le folositi. De preferat ar fi sa va orientati la un interax de 2,5m si sa folositi plasa de Buzau de 2x5m, pentru ca aceasta poate fi taiata in 2 bucati, rezultand panouri panouri de gard suficient de mari incat sa protejeze ceea ce doriti.

Oricare dintre aceste produse poate fi comandat, totusi exista perioade in care stocul este epuizat, asa ca va rugam sa ne contactati cu cateva zile inainte de ziua in care doriti produsul livrat.